За нас

За нас


„Хелиос Милк” е дългогодишна и утвърдена на българския пазар марка млечни продукти ,произвеждани от висококачествено българско мляко.В производството на топени сирена фирмата е водеща , с пазарен дял 34,7%. Вече четвърта година налагаме на пазара и висококачествени бели саламурени сирена от краве , овче , козе и биволско мляко,както и кисели млека с различни маслености.Амбициите ни са да разширяваме и обогатяваме асортимента си с нови артикули и продукти. Селекцията ни от различни асортименти , вкусове и видове топени сирена , крем сирена и млечни деликатеси включва топено сирене за мазане, топено сирене на секторни порции, топено сирене в гъвкава обвивка, крема сирене в пакетче и кутийка, пушени сирена и кетъринг продукти. Всички те са приготвени от внимателно подбрани суровини и се произвеждат в много различни вкусове. Нашите дистрибутори имат традиция за регулярно обслужване на магазини,вериги хипер и супермаркети, пицарии, кетъринг фирми, хотели, ресторанти, производители на готови храни. Дистрибуторската ни мрежа обхваща и покрива теритотията на цялата страна.
Наша цел ,първостепенна грижа и приоритет е високото качество на произвежданите от нас продуктите. Стремежът ни е да удовлетворим максимално специфичните нужди на своите клиенти с разнообразие от млечни продукти с високо качество, отлични вкусови характеристики и атрактивни цени. Системата ни за управление на качеството е сертифицирана по ISO 22000.
Моля, разгледайте нашия продуктов каталог и се свържете с нас с всякакви въпроси по отношение на конкретни артикули и групи.